Καλά Χριστούγεννα! Καλή Χρονιά!

Με Ελπίδα στις σκέψεις μας,

Αγάπη στις καρδιές μας και τη

δύναμη της Πίστης στις ζωές μας!

Αγαπητά μας Μέλη,

Ευχόμαστε από καρδιάς αυτά τα Χριστούγεννα να σας βρίσκουν όλους υγιείς! Ένας ακόμα χρόνος πλησιάζει στο τέλος του και η ευχή όλων μας, να είναι και ο τελευταίος δύσκολος χρόνος!

Η χρονιά που φεύγει δεν μας έδωσε τη δυνατότητα να αναπτύξουμε τον σχεδιασμό μας και να υλοποιήσουμε όλες τις δραστηριότητές μας.

 Το καλοκαίρι που ήταν πιο ελεύθερα οι συναντήσεις, γιορτάσαμε την Αγία Κυριακή και τον Άγιο Εύπλου.

 Τον Αύγουστο του 2021 πραγματοποιήσαμε σε ανοικτό χώρο την Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και βραβεύσαμε την κ. Αικ. Τσακίρη-Καραμιχάλη και την κ. Άννα Δημάκη που τίμησαν την ιστορία της Αίνου και των ηρώων της δια των δράσεών τους! Παράλληλα είχατε τη δυνατότητα να δείτε την έκθεση ζωγραφικής για την Θρακιώτισσα Ηρωίδα Δόμνα Βισβίζη της ζωγράφου Άννας Δημάκη.

Ο Σύλλογός μας συμμετείχε μετά από πρόσκληση της Υπηρεσίας Ιστορίας Ναυτικού του Πολεμικού Ναυτικού στην έκδοση ιστορικού αφιερώματος “Γυναίκες Θαλασσομάχοι και Χορηγοί της Ελληνικής Επανάστασης“ με αναφορά στη Δόμνα Βισβίζη, το δε αφιέρωμα κοσμεί την επετειακή έκδοση του περιοδικού “Ναυτική Επιθεώρηση“-2021.

Όπως όμως εξελίσσεται τώρα το θέμα της πανδημίας στη χώρα μας, θεωρούμε ότι είναι δύσκολο έως ακατόρθωτο να πραγματοποιήσουμε την καθιερωμένη ετήσια Γενική Συνέλευση και την κοπή της Αινίτικης Βασιλόπιτας τον Γενάρη του 2022.

Αποφασίσαμε να αναβάλλουμε την Γενική Συνέλευση για μεταγενέστερο χρόνο όταν οι συνθήκες θα είναι πιο ασφαλείς. Πιστεύουμε ότι όλοι σας συμφωνείτε με αυτή την πρόταση.  

Με τις ευχές μας  να είστε όλοι υγιείς ώστε να συναντηθούμε ξανά!

                                                                  Μετά τιμής 

                                                                     Το Διοικητικό Συμβούλιο